BejelentésErFer Műszaki Kft.
Új és értékcsökkent műszaki cikkek bevezető áron Angliából

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Új szállitmány!

Október közepén új szállitmány várható! Hűtő, Tv, turmixgép, kenyérpiritó, vasaló, porszivó és még sok más. Nézzen be hozzánk! Érdemes!


Mivel is foglalkozunk pontosan?

MEGNYITOTTUK ÜZLETÜNKET BUDAPESTEN!

Üzletünkben olcsón, a bolti ár töredékéért kinálunk Angliából behozott háztartási gépeket, műszaki cikkeket. Termékeink között sok az új, azonban akad kis szépséghibával rendelkező és csupán alkatrésznek szánt termék is. Áraink tükrözik a termék állapotát.

Eladásra kinált termékeinket megtekintheti a "Termékeink és Áraink" menüpontra kattintva. Készletünk folyamatosan változik ezért érdemes hozzánk gyakran benézni, illetve emailben vagy telefonon érdeklődni, hiszen gyakran hozunk be új termékeket.

Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk. Ha Önnek csupán egy vasalóra vagy turmixgépre van szüksége akkor is érdemes hozzánk benéznie hiszen minőségi termékeket kinálunk akár a bolti ár feléért terméktől függően.

Kis és nagykereskedelmi tevékenységet egyaránt folytatunk. Már egy raklap termék vásárlása esetén is nagy kedvezményeket tudunk Önnek biztositani.

Alkatrésznek való termékeket is értékesitünk potom áron.

Érdeklődjön bátran illetve látogasson el Budapesti üzletünkbe. Elérhetőségünket, üzletünk cimét az "Elérhetőség és Nyitvatartás" menüpontra kattintva nézheti meg.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!